Hendriks Consultancy levert engineeringscapaciteit aan Liandon

Hendriks Consultancy is trots te kunnen melden dat het op interimbasis engineeringscapaciteit gaat leveren aan Liandon

Liandon is het kenniscentrum van Alliander dat werkzaamheden verricht voor de gas- en elektriciteitsnetten van  Liander, de hoogspanningsnetten van TenneT en de warmte- en koudenetten van Nuon. Daarmee levert Liandon een belangrijke bijdrage aan de continuïteit en de verbetering van de energievoorziening

Totaaloplossingen in de hele keten van Energie Technologie

Liandon is actief in de hele keten van Energie Technologie: van de eerste ontwerpschets tot aanleg, oplevering, beheer en onderhoud. Liandon heeft 720 mensen in dienst met een grote diversiteit aan opleidingen en ervaring: van vakbekwame technici en engineers tot ervaren projectmanagers.

Breed scala aan producten

De producten van Liandon zijn onder te verdelen in:

  • producten hoog- en middenspanning zoals aanleg en onderhoud van hoogspanningsnetten, ontwerp en bouw van hoogspanningsstations, het aansluiten van windparken op zee op energienetten en de plaatsing van antennes voor mobiele datacommunicatie;
  • producten gas zoals leveringsstations voor biogas en advies bij beheer en onderhoud van gasinstallaties en -netwerken;
  • producten warmte-koude zoals procestechnologie en netstudies voor warmte- en koudenetten een testlab voor technische componenten.
Deel dit nieuwsbericht. Kies uw platform:
Reacties ( 0 )

    Laat een Reactie achter

    Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. *