Dag van de Openbare ruimte

De Dag van de Openbare Ruimte is hét totaal-evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte

Van onderhoud tot smart cities
Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Ondergrondse openbare ruimte
Slim beheer van openbare ruimte vraagt om een integrale benadering waarbij bovengrondse en ondergrondse disciplines samenwerken. Denk hierbij aan de indeling van de ondergrond in relatie tot of ten dienste van bovengrondse ruimtelijke ordening, bijvoorbeeld door coördinatie op ligging van kabels, leidingen en riool, archeologie, ecologie (bomen), netbeheerders, ondergronds bouwen, duurzame ondergrondse infrastructuren (smart-grid) en gis-toepassingen, WION, KLIC-systematiek, Telecommunicatiewet, Publicatie 250, Velin- en Vewin-voorwaarden.
Deze editie van de Dag van de Openbare Ruimte zet de trend door ondergrondse openbare ruimte een plek te geven op de beursvloer en in de lezingen. Bezoek de aanwezige bedrijven in hal 2 (tegenover het hoofdpodium) en woon lezingen bij van onder meer Wil Kovacs van de gemeente Rotterdam.

Voor meer informatie kijk op Dag van de Openbare Ruimte

Deel dit nieuwsbericht. Kies uw platform:
Reacties ( 0 )

    Laat een Reactie achter

    Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. *