Stedin breidt TGM/DS opdracht bij Hendriks Consultancy uit

Na in 2012 al de opdracht voor de co√∂rdinatie en engineering voor het vervangen van turbine gasmeters in alle gasregelinstallaties van Stedin te hebben gekregen (TGM-project) en in 2016 de voorbereiding en engineering van het vervangen van een aantal districtregelstations (DS’en), heeft Stedin de TGM/DS opdracht bij de Engineers of Energy opnieuw uitgebreid.

Dit keer gaat het om de voorbereiding, engineering, toezicht en directievoering voor het vervangen van 36 districtregelstations (DS), afleverstations (AS) en hogedrukaansluitingen (HAS). De deelprojecten omvatten naast het op locatie schouwen van de stations en aansluitingen tevens voorbereidende werkzaamheden zoals het (laten) uitvoeren van bodem- en asbestonderzoek, Klic-meldingen en vergunningaanvragen. Op basis van het door Stedin aangeleverde functioneel ontwerp, de schouwgegevens, relevante data uit GIS en eventuele andere noodzakelijke gegevens verzorgt Hendriks Consultancy een voor de aannemer kant en klaar plan van aanpak inclusief tekeningen en materiaallijsten (detailengineering).

De uitvoering van het project start met onmiddellijke ingang en zal naar verwachting nog geheel 2017 in beslag nemen.

Deel dit nieuwsbericht. Kies uw platform:
Reacties ( 0 )

    Laat een Reactie achter

    Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. *