Specials products

Naast onze reguliere dienstverlening op het gebied van (ondergrondse) energie-infra levert Hendriks Consultancy ook nog een aantal gespecialiseerde diensten zoals PI Scope 7a inspectie van brandstofleidingen, bovengronds gaslekonderzoek, het vervangen van slimme meters E/G en het uitvoeren van Autocad tekenwerk.

Periodiek Inspectie PI Scope 7a

Hendriks Consultancy heeft gecertificeerde medewerkers in dienst voor het inspecteren van brandstofleidingen voor gebouw gebonden stookinstallaties volgens PI Scope 7a.

Bovengronds gaslekonderzoek

Hendriks Consultancy beschikt over KIWA-gecertificeerde medewerkers om dit onderzoek uit te voeren volgens de meetprocedure ‘Bovengronds Lekzoeken’.

Plaatsing van slimme meters E/G

Vanaf 2015 bieden de netbeheerders gefaseerd aan ieder huishouden in Nederland de mogelijkheid om een zogeheten ‘slimme meter’ te laten plaatsen. Hendriks Consultancy is volledige gecertificeerd om plaatsing van deze slimme meters uit te voeren.

Autocad tekenen

In samenwerking met onze vaste partner Chain technical professionals zijn wij in staat om op elk gewenst moment en op elk niveau tekenwerk in Autocad uit te voeren.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op