Profiel

Engineers of Energy

De wereld van de ondergrondse infrastructuren wordt steeds complexer. Er worden immers steeds hogere eisen gesteld aan de beperkte ondergrondse ruimte. Bovendien is een gegarandeerde en storingsvrije beschikbaarheid van water, gas, elektriciteit en data in onze huidige samenleving onontbeerlijk.

Hendriks Consultancy is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in (ondergrondse) energie-infrastructuur. Wij helpen onze opdrachtgevers om netwerken te ontwikkelen, aan te leggen, uit te breiden, te moderniseren en onderhouden zodat de levering en beschikbaarheid van water, gas, elektriciteit of data gegarandeerd is.

Dat maakt de mensen van Hendriks Consultancy ‘Engineers of Energy’.

Kennis en ervaring

Door onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van (ondergrondse) infrastructuren zijn wij in staat met u mee te denken en de juiste oplossing voor elk project te realiseren.

Betrokken

Hendriks Consultancy zit dicht op haar klanten, weet wat er speelt en kan daar naar handelen. Wij zijn initiatiefrijk, betrokken en nemen waar nodig onze verantwoordelijkheid.

Voor iedereen

Is (ondergrondse) infra voor u geen dagelijkse kost? Geen probleem, wij lossen alles van begin tot eind voor u op.

Contactpersonen

Jonas Hendriks

Directeur

Heeft een brede technische en bedrijfskundige achtergrond een resultaatgerichte instelling en ervaring in het managen van multidisciplinaire projecten.

Suus Hendriks - van de Ven
Suus Hendriks - van de Ven

Hoofd administratie

Heeft een juridische en bedrijfskundige achtergrond. Een ervaren personeelsmanager met een grote motivatiekracht.