Hendriks Consultancy gaat bovengronds gaslekzoeken voor Stedin

Het jaar 2017 is voor de Engineers of Energy prima begonnen. Want na eerder al op projectbasis voor Joulz en Stedin op diverse trajecten bovengronds gaslekonderzoek te hebben verricht, hebben Stedin en Hendriks Consultancy nu een overeenkomst gesloten om ook in de komende jaren dit onderzoek voort te zetten.

De overeenkomst is aangegaan voor een periode van twee jaar en loopt tot eind 2018. Voor 2017 betekent dit dat de KIWA-gecertificeerde medewerkers van Hendriks Consultancy in de regio Utrecht een traject van 1280 km en in de regio Delft een traject van 420 kilometer zullen gaan controleren volgens de meetprocedure ‘Bovengronds Lekzoeken’.

Deel dit nieuwsbericht. Kies uw platform:
Reacties ( 0 )

    Laat een Reactie achter

    Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. *