Project- en interim management

Omdat wij onze opdrachtgevers graag van A tot Z ontzorgen, kunnen wij behalve het technisch advies ook de uitvoering en het management (directievoering en toezicht) van elk infrastructureel project op ons nemen. Ook als uw eigen organisatie (tijdelijk) niet de capaciteit heeft om een project te starten of uit te voeren, staan onze project- en interim managers voor u klaar om hier invulling aan te geven.

Ruime en brede ervaring

De interim managers van Hendriks Consultancy werken op project- of uurbasis. Universitair geschoolde specialisten die een schat aan ervaring in de branche koppelen aan een gedegen kennis van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Adviseren en ondersteunen

Om een nieuw project snel en goed te kunnen starten is het soms handig een tijdelijke matrix-organisatie neer te zetten. Hendriks Consultancy kan u daarbij in alle facetten adviseren en ondersteunen.

Met het oog op de toekomst

Onze mensen zijn in staat om zich snel in te werken, op korte termijn de quick wins te realiseren, de veranderingen binnen de organisatie te borgen en met het oog op de toekomst de beoogde opvolger mee te nemen in het proces om hem of haar een vliegende start te geven.

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op