BKS introduceert cast resin railkokers in RAL-kleuren

Het Zwitserse BKS Stromschienen AG, producent van hoogwaardige cast resin railkokersystemen, heeft recent een innovatie in de railkokermarkt geïntroduceerd. Vanaf nu is het mogelijk de railkokers van BKS in elke gewenste RAL-kleur te bestellen. Architecten en andere partijen actief in onder meer de wereld van de datacenters hebben al enthousiast gereageerd. De keuze van railkoker-systemen in verschillende kleuren biedt niet alleen de mogelijkheid de locatie een eigen touch te geven. Er kunnen bijvoorbeeld ook op eenvoudige wijze voltageverschillen tussen de gemonteerde railkokers mee worden aangegeven.

bks

BKS is de eerste en vooralsnog enige producent van cast resin railkoker-systemen die deze innovatie kan aanbieden. Voor meer informatie over deze innovatie of over de railkoker-systemen van BKS in het algemeen, aarzel niet om contact op te nemen met de Engineers of Energy van Hendriks Consultancy.

Deel dit nieuwsbericht. Kies uw platform:
Reacties ( 0 )

    Laat een Reactie achter

    Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. *